De Proloog in combinatie met Tour-etappe

| 22-06-2017

Het programma voor de eerste editie van De Proloog is bekend. De deelnemers aan het netwerkevenement op de fiets worden woensdag 19 juli vanaf 11.00 uur ontvangen in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Daar staat een kopje koffie klaar en kan er een broodje worden genuttigd, om vervolgens 12.00 uur op de fiets te stappen voor een tocht van 80 kilometer door de regio.

De Proloog in combinatie met Tour-etappe

De initiatiefnemers Peter Duitman (Rienks Arbodienst), Eric Krabbe (Djopzz) en Jacco Vonhof (Novon) verwachten zo’n veertig tot vijftig ondernemers aan de start van eerste editie van De Proloog. “De route van 80 kilometer is uitgezet door voormalig profwielrenner Maarten Nijland. Hij weet als geen ander waar je in de omgeving heerlijk kan fietsen.”, vertelt Peter Duitman, die erg uitkijkt naar het sportieve netwerkevenement. “Het belooft een leuke middag te worden. Als wij na het fietsen weer terugkeren bij het Landstede Sportcentrum, dan is er de mogelijkheid om te douchen en gaat de barbecue aan.” Terwijl de deelnemers onder het genot van een hapje en een drankje nagenieten van de fietstocht, krijgt speciale gast Tom Veelers het woord.

De 32-jarige Veelers, die eind 2016 - vanwege een langdurige knieblessure - zijn wielercarrière abrupt moest beëindigen, is dit jaar actief als coach bij Team Sunweb. “Hij zal wat smeuïge verhalen vertellen over zijn wielercarrière en zijn huidige rol bij Team Sunweb. Daarnaast kan hij ons als ervaringsdeskundige natuurlijk alles vertellen over de geweldige Tour-etappe van die dag”, stelt Duitman. Voor de renners in de Tour de France staan er woensdag 19 juli legendarische bergen als de Col de la Croix de Fer, de Col du Télégraphe en de de Col du Galibier op het programma. “Een groot scherm mag dan ook niet ontbreken bij de barbecue, zodat wij de koers prima kunnen volgen.” Ondernemers die nog graag deel willen nemen aan De Proloog kunnen zich aanmelden via www.deproloog.nl.

Deel deze pagina: