Laatste oproep voor De Proloog op 19 juli

| 10-07-2017

De renners in de Tour de France genieten van een welverdiende rustdag. En datzelfde geldt voor Peter Duitman (Riens Arbodienst) en Eric Krabbe (Djopzz). Twee van de drie initiatiefnemers van De Proloog, woensdag 19 juli! Duitman en Krabbe verbleven afgelopen weekend in de Franse Alpen, om daar ontspannen te netwerken op de fiets en tegelijkertijd samen af te zien in de bergen.

Laatste oproep voor De Proloog op 19 juli

Het duo fietste, samen met nog een aantal ondernemers, onder meer over een gedeelte van het parcours van de Tour-etappe die woensdag 19 juli op het programma staat. “Wij weten dus waar Tom het volgende week over heeft”, aldus Duitman en Krabbe, die met Tom doelen op voormalig profwielrenner Tom Veelers. “Hij is dit jaar actief als coach bij Team Sunweb en bij De Proloog onze speciale gast. Als wij na de fietstocht van 80 kilometer terugkeren bij het Landstede Sportcentrum, dan zal Tom Veelers wat smeuïge verhalen vertellen over zijn wielercarrière en zijn huidige rol bij Sunweb. Daarnaast kan hij ons als ervaringsdeskundige natuurlijk alles vertellen over de geweldige Tour-etappe van die dag.”

Voor de renners in de Tour de France staan er woensdag 19 juli legendarische bergen als de Col de la Croix de Fer, de Col du Télégraphe en de de Col du Galibier op het programma. “Een groot scherm mag dan ook niet ontbreken bij de barbecue, zodat wij de koers prima kunnen volgen.” Ondernemers die nog graag deel willen nemen aan De Proloog kunnen zich aanmelden via www.deproloog.nl.

Deel deze pagina: